Vaccinationer

Undgå at smitte andre.
Hold dig orienteret, når det er tid til influenza vaccination

Influenza er en virusinfektion, der kan ramme alle mennesker. Det er en yderst smitsom sygdom, som kommer hvert år i større eller mindre omfang i Danmark i månederne fra november til marts. Selvom du ikke tilhører nogen risikogruppe (ældre, gravide og kronisk syge) kan det godt være en fordel for dig at blive influenza vaccineret og vi vaccinerer mange der ikke tilhører risikogruppen. Blandt andet for at undgå at smitte andre samt at undgå et svækket immunforsvar.

Influenza vaccination skal gives hvert år, dels fordi mængden af antistoffer fra sidste års vaccination ikke er tilstrækkelige til at kunne beskytte mod sygdommen, dels fordi vira ændrer sig hele tiden, hvorfor der hvert år fremstilles vacciner, svarende til de stammer der forventes at måtte komme.

Influenza vaccination er GRATIS for dig som:

  1. Er fyldt 65 år
  2. Er gravid i anden eller tredje semester
  3. Er førtidspensionist
  4. Er kronisk syg (Gælder kun visse sygdomme)
  5. Er svært overvægtig (BMI > 40)

Vil du have besked, når det bliver tid til influenza vaccination?

Vaccination

ANDRE SERVICES

Firmaaftaler

Firmaaftaler Test og rådgivning for virksomheder Få COVID-19 test på 30 min. alle ugens dage 24 timer i døgnet Har du allerede en firmaaftale Medicals Nordic tilbyder COVID-19 test med eksklusiv-aftale til virksomheder som jeres.

LÆS MERE

Generel Info

Om COVID-19 testen Privatpersoner/Erhverv Medicals Nordic tilbyder privatpersoner samt firmaer en COVID-19 test med svar mellem 15 og 30 minutter. Testen er en hurtig kvalitativ antigentest, som viser, om der er aktivt Covid-19 virus tilstede i

LÆS MERE

Hjem

COVID-19 ANTIGENTEST Medicals Nordic tilbyder ikke længere gratis Covid-19 tests, da samarbejdet med SOS International er ophørt. Vi har derfor lukket vores testcentre i de forskellige regioner. Vi henviser til regionernes hjemmesider, hvor du kan

LÆS MERE