Børn,
unge og studerende

Børn, unge og
studerende

MEDICALS NORDIC
TILBYDER BILLIG TEST TIL UNGE

Få COVID-19 test på 15 - 30 min.
alle ugens dage 24 timer i døgnet

Medicals Nordic vil gerne være med til at holde samfundet kørende og gerne så åbent, som overhovedet muligt. Det er aktuelt blandt asymptomatiske (personer uden symptomer) børn og unge, at den primære smittespredning med COVID-19 foregår.
 
Derfor har vi besluttet at indføre en nedsat pris for alle personer under 18 år samt studerende.
 
Det er vores forhåbning, at vi på denne måde kan øge testning i netop disse aldersgrupper.
 
Vi tilbyder derfor vores COVID-19 test til alle under 18 år samt studerende (forevisning af studiekort) for kun 295 kr fra mandag 30. november.
 
Vi håber, at dette tiltag vil understøtte en bedre smitteopsporing og smitteinddæmning i Danmark, og medvirke til, at vi snart igen kan møde hinanden i flere sociale sammenhænge.
 
Medicals Nordic

ANDRE SERVICES

Firmaaftaler

Firmaaftaler Test og rådgivning for virksomheder Få COVID-19 test på 30 min. alle ugens dage 24 timer i døgnet Har du allerede en firmaaftale Medicals Nordic tilbyder COVID-19 test med eksklusiv-aftale til virksomheder som jeres.

LÆS MERE

Generel Info

Om COVID-19 testen Privatpersoner/Erhverv Medicals Nordic tilbyder privatpersoner samt firmaer en COVID-19 test med svar mellem 15 og 30 minutter. Testen er en hurtig kvalitativ antigentest, som viser, om der er aktivt Covid-19 virus tilstede i

LÆS MERE

Hjem

COVID-19 ANTIGENTEST COVID-19 tests PCR-test med svar på 20 min. Vi tilbyder kvik-tests og pcr-tests til private og virksomheder. Ring på 31905959 eller skriv til info@medicalsnordic.dk for booking og yderligere information. Hvis du har spørgsmål

LÆS MERE