PCR COVID-19 TEST

Få hurtigt svar
på pcr test

PCR COVID-19 test (laboratorietest)

995,00 kr. PCR laboratorie-test.

Book pcr test på info@medicalsnordic.dk 
eller ring på 3190 5959 

Test på Jægersborg Alle 14 i Charlottenlund med svar samme dag.

Samme testmetode som bruges i de offentlige testcentre, og som er grundlag for udstedelse af “Corona-pas”.

Giver adgang til de fleste lande (se evt. Udenrigsministeriets hjemmeside).

Test udføres mandag til fredag ml. kl. 6-18 og lørdage ml. kl. 6-11, med svar samme dag.

Tages prøven efter kl 12, er svar først garanteret næste dag, men kommer typisk samme dag.

Certifikat fremsendes efterfølgende på mail.

Medicals Nordic Mobility

Ved behov for ON-SITE COVID-19 testning på firmaadresse, tv-produktioner, sportsarrangementer, i udlandet eller på andre lokationer m.m. tilbyder Medicals Nordic Mobility at møde op, hvor I ønsker det. Vi har mange gange påvist positive tilfælde med COVID-19 ved sådanne lejligheder og dermed været medvirkende til at stoppe eller begrænse smittespredningen af COVID-19. Skriv blot til: info@MedicalsNordic.dk eller ring 3190 5959. så finder vi en god løsning til jer.

Lægefaglig opfølgning

Ved positivt test-resultat følges op med personlig lægesamtale indeholdende rådgivning omkring isolation, karantæne, smitteopsporing samt akut lægefaglig vurdering ved symptomer på sygdom.

Derudover indberettes resultatet til Statens Serum Institut og Styrelsen For Patientsikkerhed med henblik på lovpligtig registrering og smitteopsporing.

Således undgåes efterfølgende at skulle testes i det offentlige testregi.

Yderligere information om corona-test, COVID-19 tests, ON-SITE COVID-19 testning, teststrategier, konsekvenser m.m. findes her.

Medicals Nordic tilbyder også ON-SITE vaccination for influenza, lungebetændelse m.m. samt lægefaglig rådgivning og behandling i form af akutte lægebesøg, konsultationer, COVID-19 beredskab m.m.

Ring på tlf. 3190 5959 eller skriv til info@MedicalsNordic.dk for ydeligere information omkring ovenstående samt oprettelse af eksklusiv-aftale.

Vi ser frem til et godt samarbejde.

ANDRE SERVICES

Firmaaftaler

Firmaaftaler Test og rådgivning for virksomheder Få COVID-19 test på 30 min. alle ugens dage 24 timer i døgnet Har du allerede en firmaaftale Medicals Nordic tilbyder COVID-19 test med eksklusiv-aftale til virksomheder som jeres.

LÆS MERE

Generel Info

Om COVID-19 testen Privatpersoner/Erhverv Medicals Nordic tilbyder privatpersoner samt firmaer en COVID-19 test med svar mellem 15 og 30 minutter. Testen er en hurtig kvalitativ antigentest, som viser, om der er aktivt Covid-19 virus tilstede i

LÆS MERE

Hjem

COVID-19 ANTIGENTEST COVID-19 tests PCR-test med svar på 20 min. Vi tilbyder kvik-tests og pcr-tests til private og virksomheder. Ring på 31905959 eller skriv til info@medicalsnordic.dk for booking og yderligere information. Hvis du har spørgsmål

LÆS MERE