Generel Info

Om COVID-19 testen

Privatpersoner/Erhverv

Medicals Nordic tilbyder privatpersoner samt firmaer en COVID-19 test med svar mellem 15 og 30 minutter.

Testen er en hurtig kvalitativ antigentest, som viser, om der er aktivt Covid-19 virus tilstede i en sekretprøve hos vedkommende.

En test med hurtigt svar er essentiel i smitteopsporingen af COVID-19 infektioner. Testen er tiltænkt som en initial screeningstest i forbindelse med bekæmpelsen af COVID-19 pandemien. Konsekvensen af lang ventetid på test kan være kostbar både for privatpersoner samt firmaer, menneskeligt såvel som økonomisk. 

Testen er oplagt til personer, som ønsker en akut screening inden forretningsmøde, TV-produktion, rejse, arbejde, skole, sport, lægekonsultation, privatarrangement eller lignende. 

For erhvervskunder kan testen være effektiv som løbende screening af medarbejdere mhp. at undgå og begrænse smittespredning af COVID-19-virus, specielt i relation til spredning via asymptomatiske personer (personer uden symptomer som kan smitte) med COVID-19 infektion.

Testen er, efter vores vurdering, på baggrund af det hurtige svar og pris, yderst relevant og effektiv som supplement til den offentlige teststrategi, da der kan iværksættes de nødvendige foranstaltninger hurtigt.

Kontakt os på info@medicalsnordic.dk eller telefon 3190 5959 mhp. oprettelse af eksklusiv firmaaftale eller yderligere info.

Medicals Nordic Mobility

ON-SITE test:

Ved behov kan Medicals Nordic udføre COVID-19 ON-SITE testning på firmaadresse, privat adresse eller anden lokation fx. i forbindelse med TV-produktioner, konferencer, møder, private arrangementer m.m. 

Vi har mange gange påvist positive tilfælde med COVID-19 ved sådanne lejligheder og dermed været medvirkende til at stoppe eller begrænse smittespredningen af COVID-19.

Kontakt os på info@medicalsnordic.dk eller telefon 3190 5959 mhp. yderligere info.

Om Covid-19 testen

Testen:
Hos Charlottenlund Lægehus Medicals Nordic anvender vi følgende antigentests:

STANDARD Q COVID-19 Ag Test
Producent: SD Biosensor
Testen er CE-mærket
Testen har ifølge producenten en sensitivitet på 96,52 % og en specificitet på 99,68 %.

Hvordan:
Testen udføres af personale, som er oplært og certificeret af Charlottenlund Lægehus Medicals Nordic. Testen er en vatpindprøve, hvor der indsættes en steril vatpind i patientens mundsvælg/næsesvælg. Prøveresultatet kan aflæses ca. 15 minutter efter testning. 

Ved positivt testresultat:
Ved positivt testsvar (påvist) i et testcenter opereret af Medicals Nordic indberettes det positive testsvar til sundhedsmyndighederne med henblik på smitteopsporing og vejledning.

Pris:
Testen koster 395 kr. Der kan betales med MobilePay samt diverse kort (Mastercard, Visa Dankort m.fl.) umiddelbart efter testningen.

Certifikat:
Ved forespørgsel kan der udleveres personligt testcertifikat med resultatet.

Har du været i nær kontakt med en smittet? 
Hvis De har været i nær kontakt med en bekræftet COVID-19 positiv person anbefales De at læse sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Har du symptomer?
Har du symptomer på COVID-19 se evt. mere hos Sundhedsstyrelsen.

Testet positiv?
Hvis du er testet positiv som voksen – læs vejledning for voksne 
Hvis du er testet positiv som barn – læs vejledning for børn 
If you are tested positive as adult – read guidance for adults
If you are tested positive as child – read guidance for children

Er De testet positiv for coronavirus se her for mere info fra Sundhedsstyrelsen

ANDRE SERVICES

Firmaaftaler

Firmaaftaler Test og rådgivning for virksomheder Få COVID-19 test på 30 min. alle ugens dage 24 timer i døgnet Har du allerede en firmaaftale Medicals Nordic tilbyder COVID-19 test med eksklusiv-aftale til virksomheder som jeres.

LÆS MERE

Hjem

COVID-19 ANTIGENTEST COVID-19 tests PCR-test med svar på 20 min. Vi tilbyder kvik-tests og pcr-tests til private og virksomheder. Ring på 31905959 eller skriv til info@medicalsnordic.dk for booking og yderligere information. Hvis du har spørgsmål

LÆS MERE

Medicals Nordic Mobility

ON-SITE test: Få COVID-19 test på mellem 15 og 30 min. alle ugens dage 24 timer i døgnet Ved behov for ON-SITE COVID-19 testning på firma-adresse, tv-produktioner, i udlandet eller på andre lokationer m.m. tilbyder

LÆS MERE